Vårkänslor !

image1


Vår är ett underbart ord som inte bara betyder att vi äger något gemensamt ,som tex. vår "välfärd", nej, ordet väcker sköna känslor till liv. Allt ska bli nytt och fräscht igen, man tar bara lite nya tag, ljuset är tillbaka ! Här uppe i norr låter våren vänta på sig längre än i söder, den är också kortare men i gengäld intensivare, allt ska vara klart till midsommar. Grönskande ängar , blomstrande rabatter och för att inte tala om alla djur som skall föröka sig.
Fåglarna fullkomligt gallskriker och det, gärna väldigt tidigt på morgonen. Om man låter sig irriteras istället för att gå upp och lyssna............ missar man hela poängen med våren, dagen är förstörd, man ser bara skitiga fönster, dammråttor och disken från igår. Nej, gå upp och lyssna, ta djupa andetag, vakna långsamt. Låt pulsen förbli låg och stadig, då kommer du att upptäcke att dagen blev längre så att du fick mer tid för fönstren, dammet och disken. Bra va ??

Mina valpar tycker också om våren och de har lärt sig att ta tillvara på dagen, de stiger gärna upp tidigt tillsammans med fåglarna. Valparna busar och skojar ända tills matte kommit upp så de kan få mat, sedan somnar de snällt  och kan sova jääääättelänge, de små liven. Jag älskar er !!

Kommentarer
Postat av: Lissen

Vad roligt det ska bli att folja dej och dina funderingar om "ditten o datte"!
Har ar det stralande sol och faglarna kvittrar sa glatt!
Inget damm behover jag kolla efter heller!!!
Kramizzzz

2008-05-07 @ 14:00:48
URL: http://LissenTo.Blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0