Välkommen till "The body shop"....... där jobbar jag nu !
Den här papperspåsen av återvunnet papper tog jag med på svampTUREN i söndags.
En helt underbar dag med bästa tänkbara väder och MYCKET svamp. Vilken TUR !!
Ja, TUREN tycks äntligen ha infunnit sig hos mig nu.

Efter ett par timmars plockande satte vi oss i en liten glänta där solens strålar lyckats leta sig genom granträden. Den värmde riktigt skönt.

Idag bjöds det på ärtsoppa, ljuvligt gott där ute i det gröna. Tre hundar hade vi med oss, de tyckte också  att solen värmde gott och att livet lekte. Men bäst var nog ärtsoppan ändå, som de ivrigt försökte komma åt. Jo, de fick slicka resterna, vi är ju djurvänner ;)Min bästakompis och jag plåtar varandra ! Lite kul tyckte vi !Titti hann jag fånga på bild !
Lite kort har jag tagit från min nya arbetsplats också, men de kommer vid ett senare tillfälle.Lörudden

Vid kusten utanför Sundsvall ligger Lörudden, ett gammal fiskeläger. Där har jag tillbringat en del sommrar som barn. Solat, badat och köpt det godaste karameller på det lilla cafét Lanternan.
En vacker höstdag åkte vi dit för att se om något hade hänt.Inte mycket har hänt på alla dessa år, jo, endast L:et finns kvar på den gamla sjöboden som inrymde cafét. En ny restaurang har dykt upp, ser fint ut, måste åka dit nästa år när de öppnar för säsongen.
Härligt att strosa runt på klipporna och njuta av havsvindarna.


Crizpi och Titti gillade också det lilla äventyret.


Hej å hopp !!
En minnessten är rest till minne av ett par fiskare som omkommit en höstdag.
Avslutar med en glad bild !

Lite lappkast !

Nu är det länge sedan jag skrev en enda liten rad, men mycket har hänt och det har tagit all energi.

Jag och min man har bestämt oss för ett särboliv framöver, då jag fått "lappsjuka" i Ljungdalen.
Nästa vecka flyttar jag till Sundsvall !!!! Det är min barndomsstad och det är väl som man säger, att man längtar hem när man blir äldre.
Förra veckan var intensiv som bara den, titta på lägenheter, budgivning och besvikelser när lägenheterna, i mitt tycke, blivit för dyra. Men samtidigt har jag tänkt - nu sparade jag dom pengarna ;)

Lösningen blir att jag flyttar in i ett litet hus på min brors tomt, centralt i Sundsvall.
Nybrogatan 7 A. Om du har vägarna förbi så titta gärna in !!

Det aktiva uppfödar-utställningslivet tar jag "time out" ifrån, men kommer självklart att följa mina valpköpares glädje och mödor. 

Mina föräldrar kommer att hjälpa mig med hundarna när jag jobbar, men tyvärr så har jag inte möjlighet att behålla alla hemma. Lilla söta, rara Gissa har flyttat tillbaka till sin uppfödare, Kajlas kennel, det verkar fungera hur bra som helst. Hon har blivit en i flocken och miljön var ju inte obekant för henne heller. Det känns så bra, tack Laila och Kaj ! Men vi syns ju framöver, kanske redan i Sundsvall ?
Det blir också svårt att behålla Leo hemma, med tanke på tikarnas löp, så han hoppas jag på att hitta ett fodervärdshem åt. Det borde inte vara svårt, han är också supermysig och snäll.
Kvar blir bara Titti och Crizpi.
Det kommer att kännas så tomt efter alla dessa år !!!!!
Vi får se vad som händer och sker.

Nu väntar nya utmaningar.

RSS 2.0