Väder, och väder...

Äntligen så har temperaturen börjat gå åt rätt håll. Det har blivit varmare och nu kan folk och fä röra sig ute i lagom takt.
Full fart är det i skidspåret, nja inga skidor blev det idag. Men vovvarna hade tokroligt. Leo hittar alltid något äckligt att bära och springa runt med, de andra kutar efter allt vad som går.
Snabbast är Crizpi sedan Leo och Gizza,  sist Titti. Den sistnämda har har några hektos trivselvikt, men det har matte tagit tag i nu. 

Rapporter har jag fått från lille Totte som charmar alla i sin närhet. I fredags var han med på jobbet och där skötte han sig strålande. Han älskar allt och alla och vem kan måtstå honom?
Full fart hela dagarna. Totte och Skorpan är de bästa av vänner och leker och busar som bara sjutton. Lena har nog händerna fulla nu ;)
Det ska bli så roligt att träffas i sommar på utställningarna. Ja, nu har man börjat planera in dem också, ett sant nöje. Förväntningarna är stora. Gizza har utvecklats enormt, hon är så fiiin, var jag lite partisk nu ?

Vecka 9, eller Stockholmsveckan som vi säger här i Ljungalen, genererar mycket jobb. Dagarna kommer att springa förbi och...... snart är det vår igen.Kommentarer
Postat av: Lissen

Här har det snöat, ska strax ut på promenad. Det ser ut som det dröjer till våren.

Men snart börjar nog solen skina vårfint........

2010-02-28 @ 11:12:19
URL: http://lissento.blogg.se/
Postat av: inger

Hej,va snygga brudar på h-sidan

2010-03-05 @ 13:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0