Bockningsdax !Trodde nästan att regnet skulle göra oss blöta idag igen, men det var bara ett litet stänk. Skönt det, för annars får väl Fia börja med galonisar.

Idag blev det flera varv runt på ridbanan. Vi vände diagonalt i båda varven och körde lite serpentiner för säkerhetsskull. Lite fjantig blir han på ett ställe men det redde vi ut. Såå duktig älskade snälla ponny !
Sedan kände vi att det var nog, det gjorde Catch med, han satte igång med lite bocksprång i "vanlig ordning" !!
Fia hoppade av, så allt gick bra. Men det här är INTE ok. Hon hoppade upp igen och Catch fick knata på ett varv till med serpentiner.
Det blev ett lugnt och trevligt avslut trots allt.

Vi resonerade igenom vad som hänt och var överrens, han är inte rädd eller obekväm med skänklarna, han blev trött och less helt enkelt. Det var mycket nyttigt för mig att se hela förloppet från marken. Först backade han några steg med frambenen i godan ro, för att samla bakbenen under sig, bli stark och kunna köra upp ryggen med full kraft. Men matte höll i grimskaftet och stod framför och kunde skrika N E J och rycka. Han kom av sig. Nästa gång, om Fia hoppar av, kommer han även att få rygga och rygga och rygga.
Jag säger bara - My little pony, love !

Bra med en smidig beridare :)


Kommentarer
Postat av: fia

Herregud vilka feta lår jag har ...oooo my good ha ha hårdträning i sommar.Men han är duktig den lille filuren och det där tar vi snabbt ur honom. Förhoppningsvis testar han inte nå mer med rodeokarriär ;)

2012-06-07 @ 18:34:48
URL: http://iminegnalillabubbla.blogg.se/
Postat av: lena

Men hallå.... det var grodperspektiv !!!!

Vänta tills du fåår se mig !!!!

2012-06-07 @ 19:31:01
Postat av: mattemia

Vilken tur han har lille Catch som har 2 så fina tjejer som tar hand om honom. Han blir nog "häst" ;) han med med ert idoga tränande.

BRA jobbat!

2012-06-08 @ 10:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0